Tegelzuilen

De klant is een tuinmaterialenhandel die graag zijn tegels, stenen en sierbestrating wil laten zien aan de klanten. Wij hebben hiervoor tegelzuilen geleverd, om hun producten te kunnen presenteren.

Klant

Lek tuinmaterialen

Jaar

2017

Product

Tegelzuilen

vraag van de klant

De klant handelt in tuinmaterialen en heeft een terrein waar de klant alle producten kan bezichtigen. Voor het grote aanbod van tegels, stenen en sierbestrating zochten zij een presentatie opstelling. Ze wilden graag zoveel mogelijk producten op ware grote presenteren, op zo min mogelijk ruimte en met een ruimtelijke uitstraling.

De Gerealiseerde oplossing

Wij hebben meerdere presentatie statieven gemaakt in twee verschillende maatvoeringen. In de statieven kunnen verschillende producten geplaatst worden met verschillende maatvoeringen en de producten kunnen gemakkelijk verwisseld worden. Op de bovenranden kunnen afbeeldingen geplaatst worden van voorbeeld tuinen.

Product Gallerij

Is uw project net een beetje anders?

De Groot Metaalbewerking is een familiebedrijf dat werkzaamheden verricht in de metaal, hydrauliek, machinebouw en losse verkoop van diverse materialen en onderdelen. Wij ontwerpen en bouwen machines geheel naar wens van de klant, persen veel hydrauliek slangen en doen verschillende reparatiewerkzaamheden op korte termijn. Wij hebben een grote diversiteit aan onderdelen op voorraad waardoor we snel kunnen werken en leveren.

2023 © Alle rechten voorbehouden