Diensten

Hydrauliek

Het leveren, repareren en monteren van hydrauliekslangen, hydrauliekleidingen, ventielenblokken, cilinders, motoren, pompen en powerpack ’s kunnen wij op korte termijn realiseren. Tevens ontwikkelen en leveren wij klant specifieke cilinders en kunnen wij complete hydraulieksystemen ontwikkelen en leveren, waar wij veel kennis voor in huis hebben.

Knippen, zetten en walsen

Het knippen, zetten en walsen van metalen is bij ons ook dagelijks werk. Voor klein en groot plaatwerk in diverse vormen en maten, kunt u bij ons terecht. Door een grote voorraad aan plaat materialen en een diversiteit aan machines, kunnen wij dit snel voor u realiseren.

Draai, Frees en Kotterwerk

De verspanende werkzaamheden als draaien, frezen en kotteren van metalen of kunststoffen is bij ons ook dagelijks werk. Wij hebben een uitgebreid machinepark met verschillende conventionele machines, CNC machines en een voorraad aan materialen. Met deze machines hebben we een groot bereik waar we klein en vrij groot draai- en freeswerk mee kunnen verrichten.

Las en snijwerk

Het lassen en snijden van Staal, RVS en Aluminium is een van onze dagelijkse werkzaamheden. Wij  hebben verschillende las en snijapparaten met verschillende technieken voor de verschillende materialen.

Zaag, boor en ponswerk

Voor het zagen, boren, ponsen en persen van materialen, hebben wij verschillende machines staan. Elke machine heeft zijn functionaliteit en staat opgesteld naast de voorraad materialen.

Voorraad en magazijn

Om alle werkzaamheden uit te kunnen voeren hebben wij een grote voorraad aan plaat materialen en profielen is Staal, RVS en Aluminium. In ons magazijn hebben wij een groot assortiment aan bevestiging artikelen, lagers en hydraulische artikelen. U kunt bij ons terecht voor een los boutje of moertje, een stuk materiaal, een hydraulische slang of een opdracht om iets te maken. Wij helpen u graag!

Bent u opzoek naar iets specifieks?

De Groot Metaalbewerking is een familiebedrijf dat werkzaamheden verricht in de metaal, hydrauliek, machinebouw en losse verkoop van diverse materialen en onderdelen. Wij ontwerpen en bouwen machines geheel naar wens van de klant, persen veel hydrauliek slangen en doen verschillende reparatiewerkzaamheden op korte termijn. Wij hebben een grote diversiteit aan onderdelen op voorraad waardoor we snel kunnen werken en leveren.

2024 © Alle rechten voorbehouden