Staaldraadrol kantelaar

Onze klant is gespecialiseerd in beton wapeningen en moet grote staaldraadrollen 180° draaien voor de juiste afwikkeling op hun machine. Om dit veilig te kunnen uitvoeren hebben wij een kantelaar gerealiseerd voor de klant.

Klant

Balvert betonstaal

Jaar

2021

Product

Staaldraadrol kantelaar

vraag van de klant

Onze klant is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van beton wapeningen en beton vlechtwerk. Voor de productie van de wapening krijgen ze grote staaldraadrollen binnen die 180° gedraaid moeten worden voor de juiste afwikkel richting op hun machine. De staaldraadrollen hebben en maximaal gewicht van 4.000 kg, zijn tussen de 850 mm en 1.400 mm in diameter en variërend tussen de 750 mm en 1.200 mm hoog.

De Gerealiseerde oplossing

Voor onze klant hebben wij een complete machine ontwikkeld en gefabriceerd voor het 180° draaien van staaldraadrollen. De machine werkt op stroom en is voorzien van een hydraulische powerpack, hydraulische cilinders, een hefplateau, een klem die 180° kan draaien, diverse oppak punten, afscherming en een veilige twee hands bediening.

Met deze machine kan je staaldraadrollen 180° draaien met een maximaal gewicht van 4.000 kg en de gewenste afmetingen van 850 t/m 1.400 mm in diameter en 750 t/m 1.200 mm hoog. De hydraulische powerpack zorgt ervoor dat in combinatie met hydraulische cilinders, diverse delen kunnen bewegen. Zoals het hefplateau dat naar boven en naar beneden kan bewegen, de klem die open en dicht kan en dat de klem 180° kan draaien.

Product Gallerij

Is uw project net een beetje anders?

De Groot Metaalbewerking is een familiebedrijf dat werkzaamheden verricht in de metaal, hydrauliek, machinebouw en losse verkoop van diverse materialen en onderdelen. Wij ontwerpen en bouwen machines geheel naar wens van de klant, persen veel hydrauliek slangen en doen verschillende reparatiewerkzaamheden op korte termijn. Wij hebben een grote diversiteit aan onderdelen op voorraad waardoor we snel kunnen werken en leveren.

2024 © Alle rechten voorbehouden