Trellis Nicolaaskerkhof

Voor de renovatie van het Nicolaaskerhof van de H. Nicolaaskerk in Zoetermeer, hebben wij een trellis gemaakt volgens het aangeleverde ontwerp. Het ontwerp van de trellis is gebaseerd op basis van het oude gesloopte kapel.

Klant

J.M. de Wit Groenvoorziening BV

Jaar

2019

Product

Trellis Nicolaaskerkhof

vraag van de klant

De klant was opzoek naar een constructie bedrijf die het aangeleverde ontwerp kon vervaardigen en plaatsen op locatie. Het ontwerp is een trellisscherm op basis van het Verrijzeniskapel, dat vroeger op de locatie heeft gestaan. Het trellisscherm is een onderdeel van de renovatie van het Nicolaaskerkhof.

De Gerealiseerde oplossing

Voor de renovatie van het Nicolaaskerhof van de H. Nicolaaskerk in Zoetermeer hebben wij een trellis gemaakt volgens het aangeleverde ontwerp, welke gemaakt is op basis van oude tekeningen van de gesloopte kapel.
Het trellis is vervaardigd uit snijwerk delen, rechte- en gewalste profielen. Het trellis is opgedeeld in delen, zodat het als bouwpakket te monteren is. Het trellis is thermisch verzinkt en gecoat in de gewenste kleur zodat het beschermd is tegen de weersinvloeden en er netjes uitziet.

Product Gallerij

Is uw project net een beetje anders?

De Groot Metaalbewerking is een familiebedrijf dat werkzaamheden verricht in de metaal, hydrauliek, machinebouw en losse verkoop van diverse materialen en onderdelen. Wij ontwerpen en bouwen machines geheel naar wens van de klant, persen veel hydrauliek slangen en doen verschillende reparatiewerkzaamheden op korte termijn. Wij hebben een grote diversiteit aan onderdelen op voorraad waardoor we snel kunnen werken en leveren.

2023 © Alle rechten voorbehouden