Knijperbak

Overslag knijperbak gemaakt voor een klant die binnenvaartschepen met zand en grind lost. De knijperbak wordt gebruikt bij hun eigen betoncentrale.

Klant

BCK

Jaar

2018

Product

Knijperbak

vraag van de klant

De klant, een betoncentrale, lost binnenvaartschepen die zand en grind komen brengen voor hun eigen centrale. De klant wilt graag een extra knijperbak in het bezit hebben, zodat deze omgewisseld kan worden wanneer de andere knijperbak voor reparatie moet.

De Gerealiseerde oplossing

Wij hebben de gehele originele knijperbak ingemeten, ingetekend in 3D en vervolgens (na)gemaakt. De klant heeft nu twee goed werkende knijperbakken, die omgewisseld kunnen worden wanneer er eentje onderhoud nodig heeft.

Product Gallerij

Is uw project net een beetje anders?

De Groot Metaalbewerking is een familiebedrijf dat werkzaamheden verricht in de metaal, hydrauliek, machinebouw en losse verkoop van diverse materialen en onderdelen. Wij ontwerpen en bouwen machines geheel naar wens van de klant, persen veel hydrauliek slangen en doen verschillende reparatiewerkzaamheden op korte termijn. Wij hebben een grote diversiteit aan onderdelen op voorraad waardoor we snel kunnen werken en leveren.

2024 © Alle rechten voorbehouden