Drijvend toilet

Voor op de Nieuwkoopse Plassen hebben wij een drijvend toilet gerealiseerd. Het is een drijvende stalen bak welke is voorzien van een toilet, urinoir en een lozingspunt voor chemische toiletten.

Klant

Gebr. Schouls

Jaar

2022

Product

Drijvend toilet

vraag van de klant

In samenwerking met de gemeente Nieuwkoop heeft de klant al eerder een drijvend toilet gerealiseerd, voor de tweede zijn ze opzoek gegaan naar een nieuwe bouwer. Zo zijn ze bij ons uitgekomen. Het drijvend toilet moet op de Nieuwkoopse Plassen komen te liggen zodat recreanten aan en op het water gebruik kunnen maken van deze voorzieningen.

De Gerealiseerde oplossing

Op basis van het bestaande ontwerp hebben wij een nieuw drijvend toilet gerealiseerd. Het drijvend toilet is opgebouwd uit een drijvend stalen ponton met een inhoud van 2500 Liter . Op het ponton staat een gebouw van cortenstaal met een toilet, urinoir en een lozingspunt voor chemische toiletten. Het doorspoelen gebeurt met oppervlaktewater en handpompen, waardoor het drijvend toilet geheel zelfvoorzienend is.

Het ponton uit uitgevoerd met kunststof stootranden en aanmeer bolders, zodat recreanten gemakkelijk hun boot kunnen aanmeren. De voorzijde van het ponton is voorzien van een loopplank, zodat het drijvend toilet gemakkelijk toegankelijk is vanaf de wal.

Product Gallerij

Is uw project net een beetje anders?

De Groot Metaalbewerking is een familiebedrijf dat werkzaamheden verricht in de metaal, hydrauliek, machinebouw en losse verkoop van diverse materialen en onderdelen. Wij ontwerpen en bouwen machines geheel naar wens van de klant, persen veel hydrauliek slangen en doen verschillende reparatiewerkzaamheden op korte termijn. Wij hebben een grote diversiteit aan onderdelen op voorraad waardoor we snel kunnen werken en leveren.

2024 © Alle rechten voorbehouden